Oferta

137.09lei

171.34lei

Extensibil Pisica Transport Rucsac, Spațiu Capsulă Transparentă cu Bule de Companie Transport pentru caini Mici, animale de Companie Drumeții Rucsac de Călătorie

Adaugă o recenzie

🐱ÎNCEPE AVENTURA CU ANIMALELE DE COMPANIE ACUM!

Pet rucsac transport oferă mai multe ourdoor posibilități, cum ar fi de călătorie, călărie, mersul pe jos, camping, drumeții și multe activități în aer liber.

🐱FEREASTRA TRANSPARENTA DESIGN

Acest capac transparent lasa animalele de companie vedea întregul peisaj exterior, ajuta la atenuarea sale de anxietate și se simt mai relaxat.

🐱RESPIRABIL ȘI DURABIL

Solid material ABS și oxford pânză cu nouă găuri și aer ochiurilor de plasă aduce atât mai bună circulație a aerului și anti-zero efect.

🐱Nostru curea rucsac adoptă îngroșat strat de burete de design, nu de mână strâns.Stereoscopic ușă laterală îngroșat ventilație net, obișnuite de ventilație net nu are sens tridimensional.

🐱3 straturi de pătură elastic confortabil pernă, prelungit anti-pierdere cârlig, lasa animalele de companie să se miște liber.

🐱Îngroșat versiune pistol de culoare fermoar cap, nu caton.Îngroșa design de jos, nu este ușor să se deformeze.

🐱CĂLĂTORESC CU ANIMALE DE COMPANIE

Acest caine rucsac transport este proiectat pentru aer liber și de călătorie, puteți să-l utilizați pentru a transporta caini de talie mica sau pisici pentru ciclism, drumetii, camping, în aer liber, mersul pe jos sau întâlnirile cu prietenii.

Etichete: printre noi, animale de companie cărucior, jucarie pisica, rucsac scoala, blana rucsac mic, ușa gato, purtător de companie rucsac de călătorie, spațiul cosmic, purtător de companie rucsac, eva pisica sac de transport
Caracteristică 1 Extensibil Pisica Transport Rucsac
Tip pisici
Origine NC(de Origine)
Caracteristica 5 Pisica În Aer Liber, Geanta De Transport
Material Plastic
Greutate 1.1 kg
Caracteristică 2 Animale De Companie Sac De Transport
Caracteristică 3 Pisica Capsula Cu Rucsac
Tip De Închidere fermoar
Caracteristică 4 Animale De Companie Care Călătoresc Rucsac
Potrivit Pentru Pisica De maximum 6 kg
Potrivit Pentru Câini ≤ 7.5 kg

Scrie o recenzie

Produse similare