Oferta

4.39lei

7.86lei

De Uz Casnic De Desene Animate Pisica Cârlige Decorative Cheie Suport Montat Pe Perete Cu Adeziv Cuier Cuier Pentru Cheltuieli Diverse Organizator Accesorii

Adaugă o recenzie

Descriere:

Desene Animate Pisica Cârlige Decorative Cheie Suport Montat Pe Perete Cu Adeziv Cuier Cuier Pentru Cheltuieli Diverse Organizator Accesorii

Material:ABS

Dimensiuni:6.5 x 13 x 5.3 cm/2.55 x 5.1 x 2in

Greutate(aprox.):70g

Încărcare Ursul:3 kg/6.6 kg

Culoare:Ca Imagine Arată

Numărul de Pc-uri:1 BUC

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

A făcut superioare ABS și urmări mai puțin material adeziv, care poate oferi un plus de rezistenta si durabilitate.

Dimensiuni: 6.5 x 13 x 5.3 cm/2.55 x 5.1 x 2in.Fiecare cârlig poate stoca până la 3 kg(6.6 kg).

Special Design Amuzant: O pisica drăguț apare capul de plastic în buzunar, atunci când cârligul se blochează ceva, drăguț și practic.Mare pentru camera copil, drăguț cârlige lasa copiilor le place să stea ceva care trebuie să stea, să păstreze camera curată.

Utilizarea de agățat pentru chei, umbrele, prosoape, halate de baie, burete, jachete, paltoane, pălării, ciorapi, șepci, eșarfe, cupe, posete, genti, supa de polonice, etc.

Perete montate cârlige profita de neutilizat perete spațiu de-a lungul casa ta, face casa ta par a fi mai puțin aglomerat.Mare pentru păstrarea decor acasă.

Usor de instalat, nu necesită găurire.Doar coaja de pe capacul pentru a utiliza.Acesta nu va deteriora peretii.Potrivit pentru netedă și curată pereti, este mai bine să ștergeți pereții curat înainte de utilizare.

Pachetul Inclus:

1 x Cârlig

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

3.Dacă aveți cantități mari , vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă, eu vă va oferi cele mai bune reduceri, multumesc!

Etichete: xr hidrogel foaie
Origine NC(de Origine)
Dropshipping,En-Gros Suport

Scrie o recenzie

Produse similare