Oferta

67.54lei

143.73lei

MD Joc Adaptorul de Card de Memorie Portabile de Jocuri de noroc Carte de Joc de Memorie Flash MD Cartuș OSV3.6/3.8 Versiunea pentru Sega

Adaugă o recenzie

MD Cartuș de Adaptor pentru Carduri de Memorie Joc de Stocare de Ardere Card pentru Sega OSV3.6/3.8 Versiunea Portabil Flashcard

Caracteristică:

Suport aproape toate pentru Sega a 5-a generație de jocuri pentru Sega SMS/32X jocuri, cum ar fi VR curse, etc.

Suport pentru Sega generația a 5-40M pic cam mare capacitate joc!

Jocul poate fi jucat în mod repetat mai mult de 100.000 de ori.

Nici o putere baterie este necesară pentru arhivare.Arhiva nu pierde fișierele!Și exclusiv de sprijin arhivare a pentru Sega SMS-uri de jocuri.

Sprijin Direct SD (MMC/TF/MINI SD ) card de memorie, suport maxim 32GB card de memorie de capacitate.

Încărcate de joc va rămâne mereu în casetă, și nu vor fi pierdute din cauza puterii pe consola de jocuri.

Nu este nevoie pentru a conecta un calculator personal, și nici un sprijin de la orice calculator software-ul este necesar.

Suport unic "modul software" modul de lucru.Modular software-ul este un aplicații dezvoltate special pentru Sega a 5-a generație, cum ar fi unele jocuri mici, media player software, gadget-uri, etc.

Suport pentru MD1 / MD2 / MD3 / CD-X / 32X și alte original MD gazdă.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 110 X 70 X 17 mm/4.33 X 2.76 X 0.67"

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Card De Ardere

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Fashionsports.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Fashionsports.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: controlul dreamcast, dreamcast putere, sega dreamcast, sega sistem, joc mega drive, dreamcast, 1 sega dreamcast, dreamcast gdemu, vga dreamcast, gameboy ecran de sticlă
Sega Model dreamcast
Numărul De Model Memorie Pentru Sega OSV3.6 Versiune
Compatibil Marca/Model Sega
dimensiune 110 X 70 X 17mm/4.33 X 2.76 X 0.67"
Origine NC(de Origine)
Cu USB no
Adaptor pentru Sega jocuri SMS
Nume De Brand ALLOYSEED

Scrie o recenzie

Produse similare