Oferta

36.22lei

55.75lei

23pcs/Set Câine de Companie Partidul Decor vă PERMITE PAWTY Baloane Happy Birthday Banner Consumabile Partid Triunghi Bannere Pentru Caine Pisica

Adaugă o recenzie

23pcs/Set Câine de Companie Partidul Decor vă PERMITE PAWTY Baloane Happy Birthday Banner Consumabile Partid Triunghi Bannere Pentru Câine Pisică Caracteristici:

[Partidul pentru animale de companie Decor] : Pregătiți-vă pentru cea mai tare petrecere vreodată cu acest partid elegant decor kit pentru animale de companie Ziua de naștere viitoare.

[Înaltă Calitate, Baloane de Partid] : laba de imprimare baloane si confetti, baloane sunt realizate din premium latex natural, gros si puternic, nu este ușor să ruptura, suport de aer si heliu.

[Reutilizabile Baloane Folie] : "vă PERMITE PAWTY" baloane folie strălucitoare au luciu metalic, sunt reutilizabile, ușor pentru a umfla cu aer și lipi pe perete.

[Anima Atmosfera] : Luminoase de culoare și rafinat model imprimat, stimularea atmosfera și să-ți impresionezi oaspeții cu deluxe partidul pentru animale de companie consumabile set

[Pachetul Include] : 1 triunghi banner, 1 banner happy birthday, 6 laba de imprimare baloane latex, 6 confetti baloane din latex și 9 din folie de aluminiu baloane.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Pet Consumabile Partid Ziua De Nastere

Stare: 100% de brand nou

Material: Aluminiu De Film

Cantitate: 23pcs/lot

Culoare: Aur/Argintiu/Roz/Albastru(Opțional)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3 cm (0.4-1.18") diferența din cauza manuală de măsurare și de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare.

Multumesc pentru intelegere, o zi bună!

Pachetul Include:

1 x Triunghi Banner

1 x Banner Happy Birthday

6 x Laba Baloane din Latex(de 12 țoli)

6 x Confetti Baloane(12 țoli)

9 x Folie de Aluminiu Baloane(16inch)

Etichete: balon roșu vin, balon câine, ins ziua decor, professional balloon machine, balerina set de decorare ziua de nastere, complet set de decorare, pește pisică petreceri aniversare, balon câine rășină, balon de folie arc, balon urs
Origine NC(de Origine)
Ocazie petrecere
Tip de en-Gros No
Forma Stil Scrisoare
Numărul de Pc-uri 24buc
Material Folie De Aluminiu
Setați Tipul Da
Numărul De Model MU1205156
Clasificarea Ballon

Scrie o recenzie

Produse similare