Oferta

7.07lei

10.08lei

1BUC 35W Medicale de Unică folosință Piele Capsator Chirurgie Specială din Oțel Inoxidabil, Piele Cusut Masina Potrivita Pentru o intervenție Chirurgicală

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

Deoarece sutura viteza de unică folosință piele sutura dispozitiv este rapid, mai puțin pierderea de sânge în timpul funcționării, nu ar trebui să apară subcutanat congestie, îmbunătățind astfel rata de supraviețuire a pielii mici, mai puțin sângerare în timpul intervenției chirurgicale, de asemenea, aduce beneficii de transfuzie de sânge de reducere, pot evita riscul de transfuzie de sânge complicatii.Din cauza viteză rapidă și mai scurtă durată de funcționare, se poate reduce, de asemenea, medicamente anestezice și de a reduce efectul negativ al anestezie.

Pentru că este un mecanic de sutură, suturi aranjate în rânduri îngrijite, fiecare ac de sutură sunt uniforme, pentru a evita mână strânse sau prea largi, și subcutanat spațiu, astfel încât organizațiile pot fi reciclate, este să conducă la o bună vindecare tisulară, pentru a evita "centipede "cicatrice.

Așa că restrânge câmpul de vizibilitate, piese de sutura profundă și anastomoza mai ușor.

Ușor de utilizat, rapid, reducand timpul de funcționare, dar, de asemenea, reduce riscul chirurgical.

O utilizare o singură dată de capsator de piele pentru un timp de sterilizare de ambalare, liber de restricțiile de mediu, despachetarea pot fi utilizate pentru a depăși nevoia de cusut manual trebuie să dezinfecta o mulțime de neplăceri.

De unică folosință piele împletit funcționarea dispozitivului este ușor să stăpânească, fără o pregătire specială, familiarizat cu utilizarea de după o perioadă de timp și utilizarea clinică.

Când acul este eliminat, deoarece utilizarea unui ac special îndepărtarea dispozitivului, făcându-l ușor pentru a demonta ac, fara exces de tracțiune și de presiune asupra pielii, durerea este lumina

Descriere:

Material:Plastic

Sutura Capsator Dimensiune:15*8 cm/5.9*3.15

Culoare:Alb

Cantitate:1buc

Pachetul include:

1XSuture Capsator/Ac Remover

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Etichete: moduri capsator cu capse, capsator de piele 35w, chirurgie instrument, medicale istrument, capsator tapiterie, emt medicale, chirurg, bărbați slip, medic, ent
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand HNKMP
Numărul De Model 35W

Scrie o recenzie

Produse similare