Oferta

55.95lei

79.92lei

Controler de la distanță pentru LG AN-MR600/650 DL-18B19B USB Wireless Air mouse funcția Eficient Televizor Smart remote controller

Adaugă o recenzie

Caracteristici: mouse-ul de Aer funcție

Telecomanda cu mouse-ul de aer funcție poate controla cursorul pe ecran TV prin agitare la distanță ușor la dreapta și la stânga pentru a controla direcția.

Wireless conexiune USB

Atunci când înregistrarea este finalizată, TASTELE de DIRECȚIE(sus/jos/ stânga/dreapta), PARCURGEȚI în SUS, DEFILAȚI în JOS, ROATA(OK), Q. SETĂRI, PINTER CHEIE sunt utilizați RF, dar și alte funcții cheie păstrează încă să utilizați IR.Telecomanda susține, de asemenea, puteți anula înregistrarea RF control de la distanță, folosit ca un general de la distanță IR contoller.

Eficient

Pur și simplu click, scroll pentru a schimba canalul, căutarea pentru ceva nou și mai mult.Telecomanda poate fi, de asemenea, folosit pentru a opera dispozitivele conectate.Spned mai puțin timp navigarea în meniuri confuze și jonglerie mai multe telecomenzi, și mai mult timp bucurându-se de divertisment.

Compact

Telecomanda este compact și ușor, convenabil de a organiza pe mana ta, nu ocupă mult spațiu de stocare în masă.

Domeniul de aplicare

Controler de la distanță este conceput pentru TV LG, care poate fi folosit pentru cele mai multe dintre smart TV, doar câteva funcție poate să nu se potrivească.

Notă:

Cu câteva televizoare, dacă nu există răspuns atunci când se conectează la un port USB, vă rugăm să încercați un alt porturi USB.

Este un produs de substituție, care este fără funcția de voce.

Se poate folosi pentru majoritatea smart TV, doar câteva funcție poate să nu se potrivească.

Utilizare:

Conectați receptorul USB în portul USB al TELEVIZORULUI, conexiune imagine este a apărut pe ecran.Apăsați ROTIȚA(OK) de aproximativ 3 secunde, LED-ul va lumina de pe telecomandă.Îndreptați telecomanda spre receptorul USB, LED-ul va clipi de 3 ori și apoi se stinge, înregistrarea este finalizată, indicatorul este a apărut pe ecran.

Dacă apăsați TASTELE de DIRECȚIE(SUS/ JOS/ STÂNGA/ DREAPTA) în timp ce indicatorul este utilizat, indicatorul va dispărea de pe ecran.Pentru a afișa indicatorul de pe ecran, apăsați INDICATORUL CHEIE.Aveți posibilitatea să se agită de la distanță ușor la dreapta și la stânga pentru a controla direcția.

Apăsați și mențineți apăsată tasta ACASĂ și ÎNAPOI CHEIE în același timp de aproximativ 5 secunde pentru a upair telecomanda cu TV, LED-ul va clipi de 3 ori și apoi se stinge.Magia controler de la distanță va funcționa ca un general, telecomanda IR.

Caietul de sarcini:

Tip: controler de la distanță

Cantitate: 1 buc

Material: plastic + componente electrice

Culoare: negru

Baterie: 2* AAA(nu sunt incluse)

Dimensiune: 28x13.5x5cm/ 11*5.31*1.97 inch(L*W*H)

Greutate Net: 150g/ 5.29 oz

Pachet:

1* controler de la distanță

1* receptor TV

Etichete: unitate de control, Mouse-ul, saivod tv de la distanță, g64, 423 mhz control de la distanță, aer keyboard mouse-ul, mouse-ul de aer c120, lg smart tv, tiny tv de la distanță, hormann hse2
Nume De Brand FORNORM
Pachet Da
Comunicare Wireless RF
Sprijin APP No
Frecvența 433 MHz
Canal 1
Numărul De Model Controler De La Distanță
Utilizarea TV

Scrie o recenzie

Produse similare