Oferta

985.65lei

Smartfly Firefly AIO-3399ProC RK3399Pro Singur Computer de Bord pentru Aiot Cortex-A72 Cortex-A53 LPDDR3 Linux+QT/Android/Ubuntu sbc

Adaugă o recenzie

Bundle1: 3GB 16GB+AIO-3399ProC Bază

Bundle2: 6GB+16GB AIO-3399ProC Bază

Bundle3: 3GB 16GB+AIO-3399ProC Bază + 64GB USB Disk USB + RS232 TTL + radiator

Bundle4: 6GB+16GB AIO-3399ProC Bază + 64GB USB Disk USB + RS232 TTL + radiator

AIO-3399ProC

Six-core High-proformance AI Placa de baza

Se rulează pe Rockchip RK3399Pro de înaltă performanță AI procesor cu built-in de rețea neuronală unitate (NPU), acceptă mai multe instrumente de dezvoltare AI și interfețe, și are de expansiune bogat, interfețe și hardware-ul puternic de codare și decodare abilități, care pot fi aplicate la AI industriei cu ușurință.

RK3399Pro Six-core High-proformance Procesor

Rockchip RK3399Pro procesor adoptă arhitectura dual-core Cortex-A72 și quad-core Cortex-A53 cu o frecvență de până la 1.8 GHz, arată un ultra-puternic de uz general de calcul performanta.Procesor Quad-core ARM high-end GPU Mali-T860 integrează mai mult de lățime de bandă de tehnici de compresie și, prin urmare, are un excelent performanța generală.

NPU Cu ultra-puternic AI Performanta

AIO-3399ProC direct poate adopta TensorFlow/Caffe/Mxnet de uz general model și oferă instrumente de dezvoltare AI ca model de transformare și end-to-side API.Acesta susține, de asemenea, dezvoltarea de interfețe de Android NN API, RKNN cross-platform API și TensorFlow.

Hardware-Ul Puternic Capacitatea De Decodare

Aceasta susține diferite de afișare și interfețe de ieșire, inclusiv HDMI 2.0, MIPI-DSI, eDP și dual LVDS.Acesta susține, de asemenea, dual-screen identice display/ecran dublu diferențial display, arată hardware-ul puternic de codare și decodare abilități.În plus, și suportă 4K VP9, 4K 10bits H265/H264, 1080P multi-format (VC-1, MPEG-1/2/4, VP8) decodare video 1080P și (H. 264/VP8 format) codare video.

Foarte eficientă și Stabilă Hardware

Acesta suporta can bus de comunicații de date cu foarte eficientă în timp real, mai departe distanta de transmisie și mai puternic anti-interferențe electromagnetice capacitatea.Se configurează independent de hardware-ul extern câine de pază și de a face dispozitivul să funcționeze continuu în stat fără pilot care promovează stabilitatea sistemului.

Suport Dual MIPI Camere

Cu dual MIPI CSI interfețe și-a construit dual ISP, sprijinirea singur 13 Mpixel sau dual 8Mpixel la maxim.Se poate realiza simultan de intrare de dual-camera de date și sprijină la nivel înalt de prelucrare, ca gest de detectare, adânc de detectare și 3D.

Suport mai Multe sisteme de OPERARE

Cu performanță stabilă și de încredere, AIO-3399ProC suportă mai multe sisteme de operare, inclusiv Android,Linux+QT și Ubuntu.

Bogat Expansiune Interfețe

La bord I2C, SPI, UART, ADC, PWM, GPIO, PCIe, USB3.0, RS232, RS485, I2S (sprijinirea 8-cale de microfoane de matrice digitală de intrare ) și alte interfețe.Acesta susține alimentare modul de POE+ (802.3 AT, 30W putere de ieșire ).

Produse Diferite Forme

AIO-3399ProC poate fi echipat cu un industrială caz de metal și de 10.1-inch HD IPS multi-punct atingerea ecranului, care este integrat în aplicarea de înaltă performanță PC.Acesta poate fi, de asemenea, echipat cu industriale caz, în mod independent și integrate în toate tipurile de dispozitive inteligente flexibil.

Cerere

AI dirving de monitorizare, industriale calcula, AI server, Auto-servicii de vânzare cu amănuntul rafturi, fata-scanare dispozitive de plata, de recunoaștere a feței dispozitive, smart vending contra, smart education.

Plata

1. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Vânzătorul este responsabil pentru orice inasurance , probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme.Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau dutycharged de țara lor.

Transport Alegere

De Auto-Ajutor De Transport Ghid

Transport

1. Toate articolele vor fi expediate în termen de 48 de ore de la primirea de plata compensate.(Mai devreme de a plăti, mai devreme am livrat comanda.)

2. Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți DHL sau EMS sau FedEx IP(Transport tariful plătit de unul singur).Sau vom livra prin metoda implicită.

3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este de 100% corecte

4. Noi obiecte de nave la nivel mondial, cu timpul de livrare garantia

Contactati-ne

1.Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima dată când ne va ajuta și pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.

2. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai soonas posibil.

3. Servicii de garanție sunt pentru înlocuiri numai, orice problemă, vă rugăm să ne e-mail frist, vom accepta sfătui & cerere.

Returnare Și Rambursare

1.Rambursare sau retrimite nou pentru orice comenzi, datorită calității produselor problemă.

2.Acceptam orice element neutilizate în ambalajul original a reveni ca în termen de 7 zile de la livrare.Cumpărătorii trebuie să furnizeze numărul de urmărire, motiv specific pentru a reveni.

Etichete: bga221 emmc, dual lan pc, m5stack, dota jucărie, sbc, Linux, linux tricou, mini pc cu pcie, mousepad valorant, fpv
Depozitare eMMC 5.1 16GB Suport TF card de expansiune
Interfață 2 x USB2.0, Compatibil HDMI/Ieșire RCA, Suport de Card TF, USB OTG
Integrat Caracteristică 10/100/1000Mbps
RAM 1 3GB LPDDR3 (NPU 1GB + CPU 2 GB)
Capacitate ROM 16GB
RAM 2 LPDDR3 6GB (NPU 2GB + CPU 4GB)
OS Android Linux+QT Ubuntu
Nume De Brand youyeetoo
Capacitatea De Memorie 3GB
Numărul De Model AIO-3399ProC
Origine NC(de Origine)
Procesor De Brand rockchip
Demo Tip De Bord Brațul
dimensiune 138 mm x 91.3 mm
soc Rockchip RK3399Pro

Scrie o recenzie

Produse similare