Oferta

63.57lei

74.77lei

20 Buc 8 corzi Chitara Electrica Humbucker de Preluare Distantiere din Metal / Pol Spațiere 67mm și 73mm pentru a alege

Adaugă o recenzie

Material: fier Culoare: Argintiu Polul Spațiere: 67mm & 73 mm (puteți selecta Orice combinație) Dimensiuni:așa Cum se arată în fotografie Pachetul Include: 20 x Distanțiere Metalice

Notificare pentru achiziționarea de accesorii de chitare electrice

Deoarece există atât de multe tipuri diferite de electronice chitara cu accesorii rafinate dimensiuni și furnizori pentru aceste bunuri sunt diferite, vă rugăm să cereți dimensiunea exactă la direct vanzatorii.Vă rugăm să măsurați dimensiunea exact și apoi să ne anunțați.Vindem numai în funcție de dimensiunea enumerate de tine în ordine.

Despre dimensiuni

Deoarece există multe tipuri diferite de chitara piese de schimb și accesorii.Dimensiune imagini pentru produsele care au nevoie de exact dimensiunea pentru a se potrivi cu chitare au fost enumerate.Vă rugăm să confirmați dimensiunea cu atenție înainte de a comanda.Unele admisibilă de erori într-un interval fix ar fi acolo, pentru că din diferite patch-uri și erori de măsurare.

Despre diferenta de culoare

Toate produsele ar trebui să fie de a lua fotografii de la fața locului!Din cauza fotografiere lumină și diferite ecrane, etc, fotografiile culori ar fi un pic diferit de produse reale.Toate culorile ar trebui să urmeze produse reale numai.

Despre livrare

Mărfurile ar trebui să fie trimis la tine în termen de 5 până la 7 zile lucrătoare după ce vom primi comanda.

Despre en-gros

Noi vindem doar chitara părți și accesorii, și de anchetă pentru orice ridicata detalii ar fi foarte binevenită și prețul cel mai favorabil ar trebui furnizate.

Etichete: chitara conducător, 8k hdmi, 8 corzi de chitara de oțel, 8 corzi chitara de gât, displayport, 8 string humbucker, chitara suport gat, 8 string muzica de chitara, capacul de preluare, 8 chitara șir de preluare
Materiale Fier
Numărul De Model SYQPJ-DP
Origine NC(de Origine)
Greutate 5G/Pcs
Dimensiune așa cum se arată în fotografie
Culori argint
Numele Produsului Preluare Distanțiere Metalice
Locul de Origine China
Tip Preluare Distanțiere Metalice

Scrie o recenzie

Produse similare