Oferta

7.40lei

11.04lei

Bucatarie rezistent la apa de Gătit Șorț Îngroșa Femei din Bumbac Salopete cu Buzunare Imprimare Printesa Șorț Doamnelor Rochie de Casă Supplies

Adaugă o recenzie

Sorturi de bucatarie pentru Femei Barbati uz Casnic, Șorțuri pentru Bucătărie Wipeable rezistent la apa Ulei-Dovada tablier preparate din bucătăria femme de Copt Accesorii

Descriere:

*1. Material:PVC

*2. Dimensiuni:77 x 67 cm

*3. Model: floral

Caracteristici:

*1. Bucatarie Femei Tort Șorț Cu Buzunar realizate din țesătură de poliester, aceasta profesionale sorturi de bucatarie este de mașini-lavabile, rezistente la decolorare, rezistă riduri și de contracție.Se spală la mașină cu astfel de culori, tambur încercați scăzut.

*2. Reglabile curea de gât.Extra lungi legături poate fi legat în față sau în spate.Acest bucătar-șef lung șorț pot fi ușor modificate pentru a se potrivi cele mai multe dimensiuni.

*3. Încăpător buzunare fata oferi o mulțime de cameră pentru a ascunde instrumente de gătit, condimente pachete, termometru de carne, grill alunecă și carduri de reteta.

*4. Reglabil adult șorț oferă o acoperire superioară și păstrează-ți hainele în condiții de siguranță de grăsime de bucătărie, scurgeri si pete de mâncare.

*5. Tesatura moale si confortabil: durabil și Praf-dovada, ușor să se spele.Femeile adulte Copil din Bumbac Șorț de Bucătărie perfect pentru gătit, grădinărit, Crafting, Copt sau grătar.

Pachetul Include:

1 x Șorț

Etichete: Șorț de bucătărie, rochie de casă, șorț de bucătar, florale șorț de bucătărie femei, șorț de bucătărie, sort pentru barbati haioase, comerciale pvc șorț, șorț de bucătărie femei, șorț de bucătărie femei de sex masculin, sort pentru femei
Caracteristica 5 Bucătărie Magazin de Unghii Sort pentru Femei
Tip Talie
Caracteristică 1 Fără Mâneci Șorț
Caracteristică 3 De Paști Șorț De Bucătărie De Uz Casnic
Material BUMBAC
Origine NC(de Origine)
Clasificarea Fără Mâneci Șorț
Caracteristică 2 1buc Bucătărie Wipeable Șorț Impermeabil
Caracteristică 4 BĂRBAȚI Salopete Tesatura Salopete Șorț Cu Buzunar
Caracteristica 7 bicarbonat de accesorii
Caracteristică 6 De Sex Feminin Rezistent La Apa Rezistent La Ulei Talie Șorț
Numărul De Model Șorț pentru Acasă
Stil Scurtă
Utilizarea Alte

Scrie o recenzie

Produse similare