Oferta

10.58lei

27.10lei

Părinte-copil Șorț de Bucătărie Desene animate Geană de Imprimare fără Mâneci Lenjerie de pat din Bumbac Șorțuri pentru Copii Barbati Femei Acasă Instrumente de Curățare

Adaugă o recenzie

Sfaturi:

Faianta dimensiune: Datorită măsurare manual, vă rugăm să permiteți-0.5-1cm diferenta, multumesc! (Toate dimensiunile sunt in centimetri, vă rugăm să rețineți că 1cm = 0.39 inch)

Datorită influenței de lumina, monitor luminozitatea, contrastul, etc., tonul de culoare al imaginii și proiectul actual pot fi ușor diferite.

Datorită diferitelor loturi de fabrica, ambalare grafică și text din fiecare lot de produse va fi ușor diferite, și interne, produsele sunt exact la fel.

Vă rugăm să citiți logistica timpul de livrare cu atenție și asigurați-vă că aveți suficient timp de tranzit.Dacă aveți cerințe ridicate pentru timpul de livrare, vă rugăm să alegeți modul de logistică mai repede.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere

Despre Transport

1. Vom trimite articole în termen de 1-5 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță) după plata fiind comfirmed de platforma.

2. Uneori, noi nu ne luăm după datele alese de mod de transport maritim, pentru că noi vom alege cel mai eficient mod de transport maritim pentru tine.Să primiți produsul mai repede.

3. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4.Te rog nu deschide disputa, fără nici o comunicare , e nedrept pentru vânzător .Ne-ar dori să vă ajuta să rezolve problemele .

După Vânzarea De Servicii

1. Dacă produsul nu este la fel de descriere sau rupte pe de tranzit,vă rugăm să ne trimiteți poza,vom face rambursare completă sau trimite un nou produs pentru tine.

2. În cazul în care parcela lipsă sau unele produse lipsesc ,vă rugăm să contactați și să ne trimiteți imagini noi va retrimite lipsă de bunuri /colet pentru tine sau de a face rambursare completă.

Feedback-ul

1.Dacă vă place produsul nostru,ai putea să ne dea 5 stele, comentariu și partaja cu prietenul tău.Aprecia este puterea noastră de a deveni o companie mare.

2. Dacă aveți orice întrebări de produsul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu.Vom face tot posibilul pentru a vă oferi soluția mulțumit.

Etichete: barbati aparat de ras șorț, florale șorț de bucătărie femei, șorț de bucătărie, lenjerie de șorț logo-ul, uretan șorț impermeabil, șorț de bucătărie femei, sort barbati, 3 șorț copii, bucătărie acasă, logo-ul șorțuri
Origine NC(de Origine)
Material Lenjerie de pat
Utilizarea Curățare
Stil Desene animate
Clasificarea Fără Mâneci Șorț
Tip SALOPETE

Scrie o recenzie

Produse similare