Oferta

37.05lei

52.90lei

CCD de Înaltă definiție de Automobile de Asistență de Parcare Inteligent Dinamic Traiectorie Linie de Parcare Auto Reverse Camera de Rezervă

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. Inteligent, dinamic traiectorie linie de parcare: inteligent dinamic traiectorie parcare linie se potriveste la orice model de masina TFT LCD de parcare monitorizează și Car DVD Player pentru Android.

2. Unghi larg: Super-obiectiv cu unghi larg, tehnologia de recunoaștere a imaginilor, precis traiectoria de mers înapoi.

3. Rezistent la apa: camera video pentru mers înapoi are o funcție de rezistent la apa pentru a asigura siguranța de conducere pe vreme ploioasa.

Descriere:

Aceasta masina de mers înapoi camera poate asigura un convenabil, stabil și în condiții de siguranță o experiență de parcare, și se poate lucra, de asemenea, în zilele ploioase și nopți.

Caietul de sarcini:

Tensiune: 12V

Shell material: metal

Rezolutie: 720*5 80

Dimensiunea camerei: 33*29*10mm

Lentile de sticlă: 4 strat lentilă de sticlă

Putere lungime cablu: 6.5 m

Pachetul Inclus:

1 * Camera

1 * Cablu de Alimentare (6.5 m)

1 * Manual de utilizare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: tps51125, bb cream perna, dentare trimmer, canon g7, reverse camera cu traiectoria de parcare linii, 4 rulment cu bile, dsrl, Camera Auto, g7x, biserica eșarfă
Tensiune 12V
dimensiune camera 33*29*10mm
Rezoluție 720*5 80
Shell Material Metal
lentilă de sticlă 4 strat lentilă de sticlă
Origine NC(de Origine)
Lungime Cablu De Alimentare 6.5 m

Scrie o recenzie

Produse similare