Oferta

60.51lei

106.14lei

3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit PW

Adaugă o recenzie

3D Puzzle din Lemn Model de Tren DIY din Lemn de Tren de Jucărie Mecanică tren model kit PW

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Face Propriile Ambarcațiuni, Exercițiu hands-on de capacitatea de

2. Tehnologii avansate de Producție,Realizate din lemn natural, cu avansate de tehnologia de debitare cu laser, Cu laser-cut piesele sunt precise, suprafețe netede, și burrless sunt ușor de eliminat din foaia de placaj

3.Lemn Puzzle kit este o provocare distractiv, de asemenea, poate exerciții de coordonare mână-ochi, gândirea logică, hands-on abilitățile, etc.

4.Cadou unic,Perfect Ziua de naștere și de Crăciun cadou pentru fete si baieti sau Adulti care se bucura de Puzzle-uri.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

1.Model la scara Vehicul: Ea este inspirat de evoluție al vehiculelor rutiere înapoi la secolul al 19-lea.Caracteristic vehiculelor de epoca sunt reproduse în mini-modele la scară detaliate cu structuri.

2.Nici un Lipici Nevoie de: Mecanic Unic de Puzzle 3D,lasere-taie straturi de lemn,nu tonxic,de mediu prietenos,buna placa de lemn.Toate piesele sunt pre-tăiate,nu lipici necesare.La interlockings mecanismele sunt destul de ingenios.

3.Detaliată de Instrucțiuni engleză:Face acest model mecanic jucărie necesită nu numai atenție, dar, de asemenea răbdare.Simt mândru de asamblare întreaga IQ jucărie set-up cu propriile mâini.

4.Reclamele Cadou: de Ce un lucru fascinant pentru a vedea mecanice miracolul vine la viață cu propriile mâini.Cel mai bun cadou de Vacanță pentru prietenul,prietena,soț,soție, care este model de constructor sau iubitor de puzzle.Se pare atât de rece și creează o provocare decentă pentru un adult.

5.Decor Perfect:3D puzzle din lemn are modele decorative care arata captivant, în produsul finit.Este o provocare pentru ambii ochi și mâini, și, de asemenea, un ecran perfect pentru elegante colectii!

Pachetul Include:

1 x 3D Puzzle din Lemn Model de Tren

Etichete: wooden train bank, lemn de artă rechin, moneda mechi, led model de tren, puzzle lemn, 3d tapet rechin, astronaut de fundal, arhitectura kit, cal de lemn, locomotiva puzzle
Este Dispozitiv Inteligent No
Nume De Brand Aihogard
Origine NC(de Origine)
Material Lemn
Stil Modern
Tema Arhitectura

Scrie o recenzie

Produse similare