Oferta

1.46lei

2.51lei

1BUC Cap Rotund Frumusete Spranceana de Tuns Părul din Nas Ergonomie Ușoare din Oțel Inoxidabil Spranceana Trimmer

Adaugă o recenzie

1BUC Cap Rotund Frumusete Spranceana de Tuns Părul din Nas Ergonomie Ușoare din Oțel Inoxidabil Spranceana Trimmer

Caracteristici:

1. Design Ergonomic: Acest produs este simplu și atmosferică, după tratament antibacterian, nu este ușor să se deformeze, iar conexiunea este conectat ferm, și mici, parul poate fi ușor de tăiat.Produsul finit este foarte subțire, comod și convenabil de a folosi, și cap rotund de design nu este ușor să rănească pielea.

2. Claritatea foarfece: produsul este fabricat de înaltă densitate din oțel inoxidabil, lama este foarte puternică, nu există nici o diferență, puteți reduce pur și simplu acoperit de păr. "Foarfecele" în care sunt prelucrate cu runda de lame.Chiar dacă se atinge partea din față a pielii, aceasta nu va afecta pielea.Este recomandat pentru persoanele cu pielea sensibilă și cei care nu sunt buni la mâini.Acesta este cel mai potrivit pentru utilizare ca un nas cuțit de păr.

3. Calitate: Prin control strict de calitate și tehnologie tratament termic, produsele sunt păstrate curate în permanență.Lama este făcută de atent selectate instrument de oțel forjat, forjate de meșteșugari calificați.

4. Sigur vârful rotund: potrivit pentru curățarea sprancene, urechi, nas, fata si alte parti de păr.A evita deteriorarea cavitatea nazală.

5. Portabilitate: Acest produs este mic în dimensiuni și lumină în greutate, care este foarte convenabil pentru a transporta în jurul valorii de.

Descriere:

Acest oțel inoxidabil spranceana clipper este durabil, portabil și flexibil, potrivit pentru tunderea sprancene, parul din nas si parul.

Caietul de sarcini:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Ambalare: sac de opp

Cantitate:1

Pachetul Inclus:

1 buc * Trimmer

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Etichete: xr iphone dock baseus
Ambalare sac de opp
Material Din Oțel Inoxidabil
Culoare argint
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 1

Scrie o recenzie

Produse similare