Oferta

112.87lei

146.58lei

Reîncărcabilă 29000 RPM fără Fir Electric de Aer de Înaltă Presiune Duster Calculator Aspirator Suflanta Tastatura Laptop Curatare Profunda Instrument

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

【Usoare si portabile】mici vid fără fir greutate de numai 356g; acesta poate fi cel mai mic dintre toate vid fără fir, portabil, cu o forță de aspirație de mai mult de 2KPa.Este ușor de transportat și depozitat, și ar putea fi plasat în poziție verticală.

【Aspirație și suflare dual】funcția fără fir portabile de vacuum are un design inteligent, care are nu numai un ciclon de aspirație și ar putea fi folosit pe zone mici ca interiorul masinii, tastatura, zonă statie de lucru, dulapuri de bucatarie, dar, de asemenea, ar putea fi folosit ca o suflanta de praf.Un capăt al aparatului este conectat la duza de aspiratie pentru aspirarea, celălalt capăt este conectat la duza de suflare a prafului.

De încredere tehnologie baterie cu litiu și de lungă de viață a bateriei: de la acumulator portabil vid a construit-in de 2000 mAh baterie cu litiu, trece de 500 de cicluri de încărcare teste, ar putea oferi până la 20 de minute de viață a bateriei pentru animale de companie vid de muncă, și are nevoie doar de 3-4 ore pentru a fi complet încărcată de fiecare dată.

【Trei crăpătură instrumente】portabil aspirator oferă 3 duze interschimbabile, care sunt practice crăpătură instrumente care pot fi folosite pentru a curăța greu accesibile zone.

【Reutilizabile și filtru lavabil】mici portabile vid adoptă container praf de proiectare și filtru întâlnește de Înaltă Eficiență pentru particulele din Aer (HEPA) standard.Este ușor pentru a asambla și dezasambla și, de asemenea, ușor de curățat.

Caietul de sarcini:

Model: HK-6027

Putere: 35W

Baterie: (18650) 2000mAh

Tensiune de încărcare: DC5V

Filtrare: Filtru HEPA

Aspirație: 2.0 kpa

Viteza: 26000-29000r

Cabluri Lungime: 800 mm + 30 mm

Pachetul inclus:

1x Aspirator Gazdă

1x Rotund Fraier

1 x Perie

1x Plat Fraier

1x Cablu USB

1x Sac de Depozitare

/ Despre servicii /

Livrarea la Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat

Mai mult de Protecție a 15 zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii

Se întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă

Calitate garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pager pentru câine, aer apa purif, electrice aer duster, suflanta de praf, suflantă electrică, Suflanta De Aer, acumulator suflante de aer, 360 laptop, aer duster, aer duster pentru calculator
Cerere DISC, Hardware, Tastatura
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LEORY
Tip Aspirator

Scrie o recenzie

Produse similare