Oferta

39.52lei

65.87lei

Barometrul de Aer Manometru Agățat de Perete Prognoza Meteo Gara Termometru Higrometru pentru Navele Laboratoare de Familii de Instrumente

Adaugă o recenzie

Manometrul Pentru Nave, Fabrici, Laboratoare Familii Montat Pe Perete Acasă Termometru Higrometru Vreme Barometru Instrumente

Această calitate barometru aneroid citește în unități de mm Hg sau hPa (hectopascali).Acesta este conceput pentru a fi agățată pe perete cu ajutorul unui samll de unghii.De asemenea, puteți monta pe placă subțire de lemn, folosind plastic transparent inelul de fixare.În general aplicabile pentru nave, fabrici, laboratoare, familii.

Nume: Barometru

Material: metal, plastic

Gama de măsurare: 960-1060hPa

Precizie: ±10hPa (960-1060hPa) ; ±5hPa (990-1030hPa)

Diametru: 70 mm/2.76 în

Grosime: aproximativ 35 mm/1.38 în Înainte de a utiliza barometru veți avea nevoie pentru a calibra urmând acești instrucions :

1.Contactați serviciul meteo locale sau WWW.weather.com pentru a găsi actuala presiune barometrică de lectură pentru zona dumneavoastră.converti unități de hg sau hPa.

2.Utilizați o șurubelniță mică pentru a transforma alamă șurub situat în galop pe partea din spate a barometru .Ratate de scrww până la negru ac citește corect.Rotind șurubul în sens invers acelor de ceasornic cute barometrul de lectură.

3.Rețineți că această ajustare are putea apărea răbdare ca barometrul este un instrument sensibil .Pentru cele mai bune rezultate,atingeți ușor față de barometrul ușor cu degetul în timp ce rotiți șurubul.

4.Monitor de presiune pentru 3-4 zile și continuă să facă foarte mici ajustări la barometru dacă nrsessary în această perioadă.

Etichete: pliabil gunoi, ecartament anvelope bicicletă, stație meteo wireless, montat pe perete termometru electronic, electron pressure gauge, analog barometru, vreme, mi termometru barometru, stația de vreme, digital comutator de presiune a pompei de apă
Certificare Nici unul
Diametru Cadran 2 - 3.9 Cm
Max Gama De Măsurare 100 - 149 PSI
Gama de măsurare 960-1060hPa
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand JUANJUAN
Grosime aproximativ 35 mm/1.38 în
Numărul De Model 1060
Tip Display Digital

Scrie o recenzie

Produse similare