Oferta

61.52lei

76.91lei

Noul Cap de Duș LED Precipitații Cap de Duș Pătrat Automat RGB 7 Culoare-Schimbarea Senzorului de Temperatură Duș pentru Baie

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

●LED Cap de Duș: Nostru precipitații LED duș cu ar fi fluxul de apă cu superba de lumină LED, care poate face duș cameră devenit un colorat lume de vis, și de a face monoton baie distractiv și romantic.

●Mari de Precipitații Dus Capul: Mare cap de duș cu presiune și debit mare.Outlook este elegant și frumos.Lasa tu și familia ta bucurați-vă de uimitor de baie în fiecare zi.

●2 Tipuri de Opționale: Exista 2 tipuri de Led duș cap pentru tine de a alege, inclusiv cu colorat lumina intermitent pentru a schimba și cap de duș cu RGB lumini schimbarea supuse la diferite temperaturi

●Auto-alimentat de Apa De Presiune: precipitații LED duș nu are nevoie de baterii suplimentare sau surse de energie pentru alimentarea cu energie.Led-ul este complet alimentat de apa flo de economisire a energiei. ●Materiale de înaltă calitate: duș shell adoptă de înaltă calitate ABS cu un strat de metal, care are o rezistență superioară la coroziune, rezistența la uzură și rezistență la căldură.Acolo nu se va scurge, și acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

●Manopera rafinat: cu LED-uri Noastre de duș are un frumos și la modă aspectul, iar orificiile de evacuare de pe cabină de duș sunt netede și fără bavuri.

Mai Multe Culori Detaliu:

Acest 8-în pătrat de precipitații cap de duș cu lumini LED-uri poate curge afară din apă cu superba lumina LED-uri stralucitoare.Este complet alimentat de curgere a apei, nu este nevoie de baterii suplimentare sau surse de energie.LED cap de duș pot face duș cameră devenit un colorat lume de vis, și de a face monoton baie distractiv și romantic.

Notă:

Ar putea fi câteva abateri din cauza manuală de măsurare sau o ușoară diferență de culoare datorită fotografierea condiție.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Etichete: coloană de duș, duș, runda cascada cap de duș, cap de duș, cadă spa jacuzzi, baie de produs, cap de duș cu efect de ploaie, duchas higienicas, furca colier, led duș
Cap De Duș Caracteristică LED Duș Cap
Finisare De Suprafață chrome
Certificare Nici unul
Este Dispozitiv Inteligent No
Numărul De Model Culoare
Tip De Instalare montat pe tavan
Duș forma Pătrat
Stil Singur Cap
Tip Suport Fix Tip
Material Plastic ABS
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare