Oferta

44.58lei

Montat frontal Copil Biciclete Mtb Loc pentru 2 3 4 5 An a Vandut Moale Scaun de Copil de Munte Biciclete Cadru de Eliberare Rapidă Copiii Șa Piese

Adaugă o recenzie

Specificatii: Material: aliaj de aluminiu și oțel sârmă

Culoare: negru

Greutate: 1.4 KG

1,Face Ciclism de Ușor: Cu copilul dumneavoastră de echitatie biciclete, va promova o dragoste de ciclism montan și în aer liber.Proiectat pentru copii de 2-5 și până la 48lbs.

2,se Potrivește Tuturor Biciclete de Munte:Copii MTB scaunul este reglabil pentru a se potrivi plat sau înclinat tuburi de top.Vă rugăm să rețineți că scaunul de la bicicleta nu este potrivit pentru e-biciclete, biciclete rutiere sau mai în vârstă biciclete cu cabluri pe partea de sus a tubului.

3,Ușor de instalat: eliberare Rapidă atașament face scaun bicicleta pentru copii, super-ușor pentru a se potrivi și de a elimina.

4,în condiții de Siguranță pentru Cadru: biciclete pentru copii pe scaunul plin de cauciuc de protecție pentru aliaj sau cadru din carbon.Nu-ți risca scump cadru cu o calitate scăzută alternative.

5,Practic și Durabil: Proiectate și realizate la standarde de calitate premium pentru siguranță și confort.DESPRE COPII BICICLETE DE MUNTE SCAUN

Montat frontal copil de munte scaun bicicleta pentru copii 2 – 5 ani plini de cauciuc de protecție (pentru oțeluri carbon sau cadre) lățime Reglabilă și unghiul pentru a se potrivi toate biciclete de munte de eliberare Rapidă de montare pentru o instalare ușoară și îndepărtarea 1. Va MTB scaun se potrivesc bicicleta mea?

Scaunul se potrivește tuturor biciclete de munte.Cu toate acestea, nu se va potrivi hibrid, rutier sau biciclete electrice. 2. Copilul meu va potrivi scaunul?

Scaunul este conceput pentru copiii de 2 -5 ani, și până la 48 lb sau 22 kg.

Etichete: arma airsoft, scaunul cu suspensie posturi, haa cheie, carbon saddl, pește caiac, adult triciclu electric, sonoff wifi, bicicleta mtb, saddl, cafe racer motocicleta scaun
Utilizarea Biciclete De Munte
Shell Material Imitație De Piele
Numărul De Model Montat frontal Copil Scaun Bicicleta Copii scaun
Utilizator Copii
Categorie Scaunul Din Față Mat
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare