Oferta

84.73lei

124.62lei

Animale De Companie Cuptor Cu Microunde Tampon De Încălzire Portabil Musca-Rezistente Electrice De Companie Strat De Încălzire Cu Capac De Înlocuire Pentru Pisici Pui

Adaugă o recenzie

Puncte:

1、Moale și Piele-friendly: Nu reîncărcare necesară, pet pad de încălzire dispune de lungă durată caldura, iar pielea moale-friendly acopere face mai perfectă, și pentru animale de companie tampon de încălzire este potrivit pentru călătorie și de portabilitate, animalele de companie va place.

2、Moale de Lână Capac: pet pad de încălzire caracteristici moale capacul, astfel încât pisica sau câinele poate sta direct pe el, sau introduceți-le în patul tău de acoperire.

3、cuptor cu Microunde Incalzire Rapida: Acest animal de companie cuptor cu microunde tampon de încălzire trebuie să fie plasate în 800W cuptor cu microunde pentru 6 minute.Și poate oferi toata caldura obișnuiți termos, și eco-friendly gel reține căldura pentru 8 ore+.

4、Confortabil și în condiții de Siguranță: non-Toxic, fără fire, musca-rezistent.Placa de dimensiuni pet pad de încălzire poate fi pus cu ușurință în casă pat pentru a oferi siguranță și liniștitor caldura.Ideal pentru catei, reabilitare pentru animale de companie și animale de companie în vârstă.

5、Ușor de Curățat: 2 sunt incluse.Lână maneca este fixat de cârlig și buclă de fixare, care poate fi ușor îndepărtat și aruncat în mașina de spălat.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Cuptor Cu Microunde Tampon De Încălzire

Material: plastic

Dimensiune: aproximativ 8.3 cm

Greutate: aproximativ 1050G

Lista de ambalare:

1*Animale De Companie Cuptor Cu Microunde Tampon De Încălzire

2*Capac

Cum să utilizați:

Căldură pad pentru 90 de secunde, cu temperatură medie, și de căldură partea din spate pentru 60 de secunde.În cazul în care căldura nu este suficient, vă rugăm să continuați încălzire timp de 30 de secunde de fiecare dată.Vă rugăm să fie atent cu un pat încălzire timp, care nu poate fi prea mult.

Notă:

Capacul trebuie să fie eliminate atunci când de încălzire.

Etichete: cuptor cu microunde căldură pad animale de companie, pisica neagra poster, negru pisica de pluș, reutilizabile tampon de încălzire cu microunde, snugglesafe cuptor cu microunde căldură pad walmart, jucarie pisica, pisica neagra cosplay, gel tampon de încălzire cu microunde, cuptor cu microunde căldură pad seminte de in, capac de încălzire la microunde
Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare