Oferta

5.02lei

12.55lei

De înaltă Calitate Vopsite Telefon Protecție Acoperă Pentru a Zbura Cirrus 11 FS517 de Imprimare de Flori Animale Și Turn de Caz Pentru a Zbura Fs 517 FS517

Adaugă o recenzie

Bine ati venit la magazinul nostru !

Notă:(vă Rugăm să citiți înainte de a comanda)

1. Produsul este liber de transport maritim de "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" , nu poate fi urmăriți

după ce coletul a plecat din China.Dacă ai nevoie din plin de urmărire ,vă rugăm să alegeți "China Post Înregistrate

Air Mail ",și se adaugă bani pentru urmărire.

2 .Dacă confirmarea se apropie, încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați, vom

extinde termenul de livrare prima dată.

3 .Te rog nu deschide litigiului în termen de 65 de zile .Dacă după 65 de zile încă nu primi bunuri,

vă rugăm să contactați-ne pentru a solove ea .

De înaltă Calitate Vopsite Telefon Protecție Acoperă Pentru a Zbura Cirrus 11 FS517 de Imprimare de Flori Animale Și Turn de Caz Pentru a Zbura Fs 517 FS517

imagine de detaliu:

Despre Noi

Suntem un veritabil vânzător oferind produse de calitate la cele mai competitive preturi.Fiecare element este ambalat carfully pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine.

Scopul nostru:

Scopul afacerii noastre este de a aduce clientilor nostri cele mai bune produse la nivel mondial.Noi oferim clienților noștri cu o experiență mare client în timp ce oferă toate produse la cele mai mici preturi on-line.

Serviciul nostru:

Ne stau în spatele a ceea ce noi vindem și e de datoria noastră să asigurăm clienților noștri\'s de satisfacție.

Oferim, de asemenea, PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim servicii pentru clienții dumneavoastră, dacă aveți nevoie.

Livrare Si Plata

De obicei, este nevoie de 15-60 de zile prin China Post Air Mail .

Dacă rapid, va sosi în termen de 15 zile .Dacă lent, va sosi în termen de două luni , Acest lucru va depinde de poștă și taxe vamale Eficiență în altă țară.Dacă destinația este America, general de 20 de zile poate ajunge.Tu ar trebui să primească element în 20-60 zile .

E-mail-ne, vă rog, dacă nu primesc un produs după 60 de zile, cât mai curând posibil.Dacă credeți că timpul este prea lung, puteți alege alt curier, dar trebuie să suporte costurile aferente .

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de plată este corectă.Numărul de telefon va fi apreciat.Orice produs non-primite cauzate de adresă invalidă, nu ne sunt pline de restituire sau de înlocuire politică .

O notificare e-mail/mesaj de expediere va fi trimis la cumpărător după articol este postat.Vă rugăm să ne e-mail dacă tu nu\'t primi e-mail nostru după 5 zile de la plata integrală a trimis .

Oferim transport maritim expres, dar taxa de transport depinde de greutatea de elemente.Deci, dacă vrei să faci exprima de transport maritim, vă rugăm să ne dea numele elementului și cantitatea pe care doriți, și vom calcula prețul total, inclusiv de transport maritim .

Politica De Returnare

Cu adevărat produse Defecte vor fi înlocuite sau banii inapoi in 30 de zile, perioade de revenire .Cu toate acestea, trebuie să fie informat de orice defect de bunuri de la primirea articolului.Este responsabilitatea clienților să plătească pentru a navei și elementul înapoi la noi.Dacă elementul este găsit a fi defect, de asemenea, vom rambursa costurile poștale înapoi la cumpărător .

Produsele defecte vor fi oferite de schimb valutar sau de credit magazin.Elementele trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data primirii comenzii.Este nevoie de aproximativ 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce produsul a primit.Toate clearance-ul de inventar produse de vânzare sunt finale, fără întoarcere, schimb sau de restituire .

Deși, am pachet element foarte atent cu de înaltă calitate, materiale de ambalare, acolo este imprevizibil daune din cauza de livrare de la transportator.FACEM RESPONSABIL pentru daunele livrare pe ELEMENTUL în SINE .Oferim schimbul element deteriorat din cauza deteriorării livrare .

Notificare

Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele și/sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local atunci când primiți pachetul.Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire.Tarifele variază în funcție de țară și de ceea ce a fost ordonat, astfel încât nu suntem în măsură să furnizeze un cost estimat .

Vă rugăm să contactați oficiul poștal local sau biroul vamal să se intereseze despre aceste acuzații .

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte importa la noi .

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii .

2. Dacă aveți orice problemă ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii ! :)

3. Pentru a expenriences noastre de vânzare până acum, de 0,1% cumpărători internaționali va fi perceput taxe vamale !

Etichete: xr caz de telefon caton
Numărul De Model Pentru Fly Cirrus 11 FS517
Tip Pe jumătate înfășurat Caz, culoare desen de telefon mobil caz
Greutate 0.04 g
Compatibil Marca Alte
Culoare Colorate
Număr Model 1 Caz Pentru a Zbura Cirrus 11 FS517
Produs model caz telefon FS517
Dimensiune dupa Ambalaj 8*6*8 cm
timpul de livrare 3-5 zile
Funcția Murdăria rezistentă la

Scrie o recenzie

Produse similare