Oferta

5.48lei

10.96lei

DUcare 1 / 3pcs Burete de Machiaj Cosmetice Puf Corector Pudra Set Blender Foundation Burete Puf Umed Deveni mai Mare Instrument de Cosmetice

Adaugă o recenzie

DUcare 1buc / 3pcs Burete de Machiaj Cosmetice Puf Corector Pudra Set Blender Foundation Burete Puf Umed Deveni mai Mare Cosmetice Instrument de Apă în Formă de picătură

Nume De Brand : DUcare

Tip: Bureti De Machiaj

Tip De Element : Cosmetice Puf

Cantitate : 1buc/3pcs

Numărul de Model : MZD08-1,MZD08-4,MZD08-6

♥Calitate deosebita Burete: Realizate din non-alergic blender bureți, 100% nici iritarea pielii sensibile, în condiții de siguranță pentru toate tipurile de piele utilizare.Perfecta pentru machiaj de profesioniști și începători, toate vârstele și sexe.

♥Clasic Forma: forma de picătură este un tip foarte util în machiaj frumusete bureți, poate fi folosit pentru toate părțile.

♥De economisire Cosmetice: Minim absorbție cu acoperire maximă și făcute să dureze!Dab-l ușor în machiaj și sări-l de-a lungul pielii tale pentru un aspect natural, arata impecabil.Diferite culori de bureți cosmetice sunt ușor să se distingă.

♥Umede & Uscat Utilizare: Burete de Machiaj blender va fi mai moale când se înmoaie în apă, umed pentru un proaspăt strălucire.Îngust după aer uscat pentru o acoperire completă de sosire.Ușor și eficient de a folosi, se potrivește orice tip de machiaj și amestec produse cu mai pierdem.

♥Atenție: vă Rugăm să pune machiaj bureți pe un loc răcoros, uscat și ventilat burete titular.Dacă este lăsat într-un loc umed pentru o lungă perioadă de timp, se poate reduce durata de viață.Ar fi mai bine pentru a înlocui burete de machiaj în fiecare 1-3 luni.

Etichete: baseball set, make up, mănușă de baseball din piele, oglindă machiaj, machiaj profesional, animale de companie de vânzare, Fard De Ochi, set de machiaj, pr, pensulă machiaj
Nume De Brand DUcare
Caracteristică 4 Face Blending Sponge Instrumente Accesorii
Cantitatea 1buc / 3pcs
Caracteristică 3 Machiaj Burete Puf De Ou
Numărul de Bucăți O Unitate
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Cosmetice Puf Burete De Machiaj
Numărul De Model MZD08-1/ MZD08-4 /MZD08-6
Tip De Element Cosmetice Puf, Burete de machiaj
Caracteristică 2 Asigurați-up Burete Instrumente de Frumusete

Scrie o recenzie

Produse similare