Oferta

15.10lei

39.77lei

20 Galon Planta Copac Udare Sac Cu Eliberare Lentă Agățat Dripper Husă Instrument De Gradina Agricole De Irigare Prin Picurare Grădină Consumabile

Adaugă o recenzie

Spaniolă cumpărători Atenție:

Dacă adresa dvs. include următoarele coduri poștale, vă rugăm să nu alegeți spaniolă depozit.

Codul Postal incepe cu 35/38.

De peste mări depozitul nu poate oferi, în caz Contrar va trimite comanda de la Chinezi depozit.

20 Galon Agricole De Irigare Prin Picurare Plante De Udare Copac Sac Cu Eliberare Lentă Agățat Dripper Husă Instrument De Gradina

Caracteristică:

1. De economisire a apei-irigare prin picurare este un local de metoda de irigare pentru rădăcini de copaci.Se poate cu exactitate a iriga și transport de apă, în funcție de nevoile de culturi, care este foarte de economisire a apei.Se economisește mai mult de 30% apă decât pământ inundații irigare.

2. Adaptabilitate puternic-irigare prin Picurare a scăzut de picurare putere și se poate adapta la soluri argiloase cu conținut scăzut de infiltrare.Pentru că de mult timp de irigare și frecvente de irigare, acesta nu va provoca grave straturile profunde chiar și în solurile nisipoase cu apă de mare permeabilitate.scurgere.

3. Crește producția-mentine stabile de umiditate a solului și crește rata de supraviețuire de copaci.Irigarea prin picurare poate oferi apă și a fertilizării la rădăcini de copaci în timp util și în cantitate corespunzătoare, fără a provoca tasarea solului, și să ofere apă și substanțe nutritive pentru producția pe pom.

4. Economisire a forței de muncă-irigare prin picurare este convenabil pentru controlul automat, de economisire a forței de muncă, și poate fi, de asemenea, utilizate pentru fertilizare și aplicare a pesticidelor, care este, se economisește îngrășăminte și medicina, și a forței de muncă, care este foarte convenabil.

Caietul de sarcini:

Material: PE

Cantitate: 1 buc/2 buc

Capacitate: 75 Litri

Culoare: albastru

Greutate: 300g

Scenarii de aplicare: spațiul public verde, gradinarit, producția agricolă, producția de grădinărit

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Sac De Udare/2 X Saci De Udare

[relateproductdetail/]

Etichete: auto sistem de apă, de irigare prin picurare de copaci, sac de instrument de gradina, agricultura de irigare prin picurare, picurare irigare de vânzare, irigare pentru copac, agricultură sistem de irigare, galao, cais, de irigare prin picurare copac
Material Plastic
Numărul De Model Udare
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare