Oferta

12.63lei

23.42lei

2 Seturi De 3 Dimensiuni Duza Pompei De Capul Duzei De Aer Pneumatic Înlocuirea Adaptorului Gurii De Duze Negru

Adaugă o recenzie

Descriere

Un aer inflației produs utilizat cu alte inflației produse pentru a pompa toate tipurile de gonflabile furnizori, necesar pentru viața de zi cu zi.

Unic de trei într-un design face acest pneumatic adaptor mai convenabil pentru a stoca și transporta în timp ce furnizarea de mai mult aer de pompare alegeri într-un singur produs.

Caracteristici

- Culoare: Negru.

- Material:.

- Dimensiune: x 3.4 x 3.4.

- Un aer inflației produs utilizat cu alte inflației produse pentru a pompa toate tipurile de gonflabile furnizori, necesar pentru viața de zi cu zi.

- Codul unic de trei-in-unu de proiectare face ca acest generator de gaz adaptor mai convenabil pentru a stoca și transporta în timp ce furnizarea de mai mult aer de pompare alegeri într-un singur produs.

- A făcut de premium, adaptorul este robust și durabil, un cost-eficient produs pentru tine de a alege.

- Puteți pur și simplu curat acest adaptor după folosesc un șervețel sau spălare de mână, care nu este consumatoare de timp și toate.

- 3 duze detașabile pentru a satisface cele mai multe tipuri de gonflabile.

2 seturi x pompa de aer duze

Etichete: umflare duză adaptor, pompa de sup, furtun pompa, barca pompa, pompa de sfat, duza pompei, apa ața dentară duza, mare duze de umflare, inflator nozzle smb, sistem de umflare a anvelopelor de cauciuc duză
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare