Oferta

35.25lei

74.98lei

Pliabil Gunoi Reachers Culegătorii Ridica Instrumente De Prindere Extender Grabber Selector Pliabil Gunoi Ridica Instrument Grabbers

Adaugă o recenzie

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiuni:

Desfasurat lungime: 81 cm/ 32 în

Pliabil lungime: 43 cm/ 17 în

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Caracteristică:

1.Pliabil de prindere: aceasta prindere este perfect multi-scop element.Ori de câte ori aveți nevoie de ajutor, prindere de preluare pot ajuta la orice ai nevoie, fără nici un efort.Uita de îndoire, întindere sau ghemuit pentru a obține ceea ce aveți nevoie.Acum puteți ridica gunoiul din curte fără a fi nevoie să-i dea dureri de spate mai.

2.Versatil și accesibil apuca: prin rotație de 360 de grade grabber cap, care poate fi mutat în orice direcție, permițându-vă pentru a apuca cu ușurință mari, mici, și obiecte ciudate, cum ar fi pahare de vin, scrisori, monede, Hârtie, chei, telecomanda, gunoi sau gunoi, frunze, etc. Utilizați această hapsân instrument pentru a face munca mai ușoară.

3.Ușor de utilizat și transporta: mâner adoptă de înaltă rezistență ABS&TPR mâner, și maxilarului adoptă un aliaj de aluminiu solid structura corpului, care este durabil și lumină în greutate.Adoptă un design pliabil si poate fi pliat în jumătate pentru depozitare.Desfasurata lungime 81cm/32 în, și pliabil lungime 43cm/17.Ergonomic pistol de declanșare și mâner moale oferi un maxim de confort.Non-alunecare de cauciuc ventuza este conceput pentru a face cea mai puternică forță și nu este ușor să cadă.

4.Upgrade-ul este mai sigur: mic dirijabil a non-alunecare de gheare, și partea interioară de prindere din urmă este captusita cu silicon, astfel încât mânerul este ferm atunci când se deplasează obiecte.Maxilarul puternic, de asemenea, poate stoca până la 5 lire sterline.Reduce intensitatea forței de muncă, prevenirea artritei și sindromul de tunel carpian.

5.Cu handicap helper: targa este potrivit pentru persoanele care au dificultăți în mișcare.Targa este ideal pentru persoanele în vârstă care nu au nici o putere sau sa se aplece.Este ideal pentru persoane cu handicap, persoane cu handicap, utilizarea de scaune cu rotile, bătrâni și persoane cu handicap în muncă și viață.

6.Unghiul maxim de deschidere poate ajunge la mai mult de 10 cm.Comutator On/off.Sistemul de blocare este special conceput pentru dosarul de poziție.Împinge blocare de pe mânerul în poziția închis pentru a menține prindere de stat.

Pachetul Inclusiv:

1 x Pliabil gunoaie

Etichete: baie robinet filtru, elefant murală, camera capture card, oala de prindere în aer liber, mâna picker, gunoi picker, oala de prindere silicon, gunoi stick, gunoi de prindere, grabber
Coadă De Mătură Material Plastic
Utilizare În aer liber
Făraș Material Aluminiu
Mătură Material Cap PVC
Tip Perie de mână și un Făraș
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare