Oferta

19.15lei

28.56lei

Artist Perie Markere Pixuri pentru Adult Cărți de Colorat 36 Culori Dual Sfat Art Marker pentru Mână Litere Caligrafie Desen

Adaugă o recenzie

DUAL SFAT ÎNTR-UN STILOU

inclusiv 1-2mm vârful pensulei și 0,4 mm vârful fin, puteți crea medii sau bold accidente vasculare cerebrale prin schimbarea presiunii periei și experiență bine accidente vasculare cerebrale cu extra fine sfat.

NON-TOXIC,ACID GRATUIT ȘI DE ÎNALTĂ CALITATE

Formule științifice, procesul de producție Standard cerneală pe bază de apă,pentru a vă oferi superior, de lungă durată, culori vibrante.

PERFECT PEN DESIGN

Oferindu-vă o prindere confortabilă experiență,capac de stilou și cerneală, folosind aceeași culoare, vă permite să recunoască și să identifice fiecare culoare ușor și rapid alege culoarea corectă.

CEL MAI MULTIFUNCȚIONAL PERIE ȘI LINII FINE SET DE PIXURI

Această dublă sfat perie pixuri mare pentru Adulți cărți de colorat, schita, desena, colora, desena, scrie și obține de creatie într-o distracție și calificați mod.Felicitări, invitații de Partid, Scrisori de la prieteni și de familie, gel de evidențiere,arte și meserii, decorare, de îngrijire de zi activitatea, resturi de rezervare, utilizările sunt nelimitate.

Etichete: ochiuri de desen, carte de culoare, uni posca, perie marker, sk, creion de culoare, pană stilou caligrafie, marcaj șablon, 3d creion, etagere de stocare
Culoare Cantitate 36 Culori
Nume De Brand miflame
Origine NC(de Origine)
Tip Art marker
Numărul De Model W2
Ștampila No
Cantitate pachet 36 Culori/Cutie
Ambalare Set
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No

Scrie o recenzie

Produse similare