Oferta

125.42lei

209.02lei

Dispozitivul de blocare Cârlig Covor de Toamnă Mesteceni Indesata Fire Tapiserie Kituri de Croșetare Perna Mat DIY covor Covor Manual Hobby & Crafts 85*58cm

Adaugă o recenzie

Kit-ul va oferi un covor sau Covor pe care este minunat luxuriant și pot fi făcute pentru a se potrivi orice decor motiv.Posibilitățile sunt uluitoare, le puteți folosi pe podea, canapea, pat, fereastră sau chiar să le facă într-perne de dormit, saltele și perna scaunului.

Elementele Incluse

1. 100% acrilic pre-tăiate indesata fire. 2. 3.75 ct panza cu Ochiuri tricotate linia albastră 3. De lemn Latch Hook tool 4. Bumbac Covor Obligatoriu latime 5cm 5. Dispozitivul de blocare cârlig instrucțiuni și ușor de urmat diagramă.

Fotografie De Produs

Instrucțiuni

Atât De Ușor De Blocare-Prindere

A. Locul panza direct pe masă, astfel încât tivi părți sunt la stânga și la dreapta.B.Porniți dispozitivul de blocare-prindere la colțul din stânga sus.C.Consultați codul de pe model, pentru a găsi corespunzătoare fire de culoare.D.Completați fiecare rând, de a face noduri la stânga la dreapta și de sus în jos.E.După ce toate firele au fost prins in panza, ori părți din panza înapoi, utilizați covor obligatoriu să le coase împreună.

Instrucțiuni De Lucru

1. Țineți cele 2 capete ale unui fir între degetul mare și arătătorul stâng și trece buclă în jurul latch-cârlig. 2. Introduceți dispozitivul de blocare-cârlig în țesut fir de pânză și trageți-l înapoi din nou, până când zăvorul se află pe partea de sus de fire. 3. Pune capetele firului în interiorul deschide cârlig și trageți ușor înapoi latch-cârlig, până când încuietoarea este închisă și deține firul. 4. Eliberați capetele de fir și trageți dispozitivul de blocare-cârlig prin bucla, în timp ce țineți panza ferm. 5. Ușor remorcher capetele firului pentru a face nodul ferm.

Acrilice Indesata Fire

100% acrilic pre-tăiate indesata fire

Pânză De Înaltă Calitate

3.75 ct panza cu Ochiuri tricotate linia albastră

Model De Culori

În mod clar, model imprimat pe hârtie A3

Accesorii

De lemn Latch Hook Tool și Bumbac Covor Obligatorii sunt incluse în pachet

Despre Ambalare

Bun și frumos de ambalare pentru Cadou

Feedback-Ul Dvs.

Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, vom rezolva problema cu noastre cele mai bune servicii.Vă rugăm să nu deschizi disputa sau oferi feedback negativ direct.Apreciem sprijinul dumneavoastră și înțelegere.

Etichete: kit covor, diy mat, covor tigru, cross stitch perna, cal covor, broderie covor ac, ambarcațiunile mat, covor de blocare, fire de covor, covor fire
Metoda De Imprimare Panza PÂNZĂ ALBĂ
Material BUMBAC
Numărul De Model TP Seria
Nume De Brand REDIY LADIY
Utilizare Mocheta / Covor / Tapiserie / Perna / Perne
Pachet Cutie De Culoare
Tema Peisaj Serie
Stil Stil European și American
Origine NC(de Origine)
Technics Dispozitivul De Blocare Cârlig / Croșetare

Scrie o recenzie

Produse similare