Oferta

11.04lei

15.98lei

Perie wc Nici unghiuri Moarte Să se Spele Toaletă Perie de Silicon Agățat Tip de Înaltă Calitate Perie de uz Casnic, montat pe Perete Creative

Adaugă o recenzie

Perie Wc Nici Unghiuri Moarte Să Se Spele Toaletă Perie De Silicon Agățat De Tip

Descriere Produs:

[360°perie de cauciuc cap] moale TPR (cauciuc termoplastic) peri nu va zgâria suprafața de toaletă.Silicon perii au o bună capacitate de curățare, pot intra pe marginea scaunului de toaletă, și sunt un material bun impotriva apei dure.Aceasta nu surprinde murdăria și este ușor de curățat, nu purta sau picătură forma, astfel încât să se mențină o curatare perfecta efect.

[Quick-uscare rack] gol de design din silicon perie de toaletă asigură că există mai multe orificii de drenaj.Ascunse de ventilație permite apei de pe pensula pentru a se evapora mai repede și pentru a evita mirosurile neplăcute.

[Mâner confortabil design] toaletă perie manerul este confectionat din tub din oțel inoxidabil și material PP, în condiții de siguranță și non-toxice.Gros-end non-alunecare mâner design-ul este ergonomic și confortabil să dețină, care poate preveni perie de toaletă din alunecare în timpul utilizării, și mâner lung de design poate preveni mâinile la obtinerea murdare în timpul de curățare.Economisiți energie și timp de curățare, ceea ce face toaleta de curățare mai eficientă și mai ușor.

[Durabil și durabil] peria nu va purta niciodată și deforma, păstrând efectul de curatare.Perie moale de fibre trebuie să fie blând, bricheta simt mână, cu atât mai bine efectul de curatare.

[Curatare profunda] spumare material are o complianță bună, ușor pentru a șterge, și este apăsat suficient de adânc pentru a pătrunde în golurile și fisuri.Conceput pentru curatare profunda pe jante și alte greu accesibile locuri.

caietul de sarcini:

Denumire produs: perie wc

Greutate: 250g

Material: PP+TPR

Ambalare: OPP ambalare

Inclusiv: 1*perie wc

Etichete: perie de silicon cap perie wc, silicon perie de toaletă loomaid, din lemn perii de wc, noutatea perii de wc, revolutionar din silicon perie wc, silicon perie de toaletă qvc, silicon perie de toaletă enoen, ergonomic perii de wc, perii de toaletă de designer, silicon perie de toaletă lotus
Numărul De Model Perie Wc Nici Mort
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Nume De Brand MUQGEW
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly

Scrie o recenzie

Produse similare