Oferta

6.65lei

9.91lei

2021 Înaltă calitate Ultra-Subțire LCD Display Digital de Bord cu Ceas Calendar 75x40x10mm tabloul de Bord Masina Ceas Dropship #10443

Adaugă o recenzie

Ultra-Subțire LCD Digital Display Bord Ceas cu Calendar

Caracteristici: Adauga unele stil funcțional la masina ta cu acest joc clasic de ceas digital si calendar.Acesta este dotat cu pad adeziv pentru a lipi la tabloul de bord.Smart negru, cu un ușor de citit ecran LCD de mari și cifre.Vă pot spune data și ora dintr-o privire atunci când sunteți în mișcare.De calitate superioara, fin si delicat dimensiune.Descriere:

Ceasul este superb proiectat și este durabil.Consum redus de energie și performanță mai mare.Alimentat de la baterie, ușor de a înlocui, atunci când afară de putere.Caietul de sarcini:

Material: plastic + LCD Culoare: negru Dimensiuni: Aprox. 75x40x10mm Display LCD: Aprox. 46x22mm Baterie: 1 x LR1130 buton baterie (inclus) Pachetul include:

1 x Masina de Bord cu Ceas Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Datorită personale diferite tehnici de măsurare, s-ar putea fi de 1-7cm eroare de fizică.Vă mulțumesc!

Etichete: hisense smart tv, sfera ceas de perete, 144hz ecran de laptop, cartier ceas mister, wallclock, diamant de cuarț, android tabloul de bord, 2021 dropship, ceas deșteptător cifre, ceas de perete
Caracteristică Stil Antic
Forma Pătrat
Rezervă De Energie De Tip Digital
Perioada de livrare Într-un timp predeterminat
Suport EMS, DHL de livrare rapida asigură primirea de bunuri în termen de 10 zile
Support2 En-gros
Support3 Picătură de transport maritim
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Tip Ceasuri De Perete

Scrie o recenzie

Produse similare