Oferta

33.41lei

41.78lei

20BUC DIY Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare Rotund Umerase Raft Dulap Separatoare Pentru Magazine de Haine de Acasă Gol Separatoare de Îmbrăcăminte Dimensiune Categorie

Adaugă o recenzie

Tip Produs : Etichetele

Utilizare : Îmbrăcăminte

Numărul de Model : DIY Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare

Tip de en-Gros : nu

Tehnica : TIPĂRITE

Caracteristică : Eco-Friendly

Caracteristică : Recyled

Material : Plastic

Tipul de material Plastic : PVC

Tip : DIY Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare

Type2 : Etichetele

Suport : Dropshipping

DIY Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare Rotund Umerase Dulap Separatoare pentru Magazine de Haine sau Casa de Moda Separatoare neimprimate

Descriere:

Culoare: Ca imagine arată

Material: Plastic

Forma: Rotund

Dimensiuni:

Inelul exterior diametru: 10cm

Inel interior diametru: 4.5 cm

Utilizare: Asigurați-vă hainele în ordine,puteți face, de asemenea, un marker ca eticheta dimensiune, culoare, logo-ul, etc.

Caracteristică:

* RĂMÂI ORGANIZAT Cu 5 de înaltă calitate raft separatoare, niciodată nu va fi dezorganizat.Utilizați noastre de marcaj pentru a eticheta dimensiune, culoare, logo-ul, etc. pe separatoare de a organiza toate dvs. de îmbrăcăminte, fie in casa, magazin sau magazin!

* Dimensiunea separatoare sunt construite din plastic robust și are un fante de deschidere pentru o instalare ușoară.

* Dimensiunea separatoare au un diametru total de 3.5 inci cu o 1.375 inci centru orificiu pentru atasarea la dulapul tău rod.

* DIY-puteți folosi negru marker scrie, fie direct de pe raft separatoare ca vrei, cum ar fi dimensiunea, culoarea, magazin logo, elemente noi, etc., sau lipi pe etichete pentru un aspect mai curat!

* Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare de asemenea, este o modalitate foarte bună de a organiza babys dulap ca buticuri!Aceste dulap personalizat separatoare sunt un mod perfect de a organiza cei mici de îmbrăcăminte, deoarece acestea cresc.Ei au, de asemenea, face perfect & cadou special pentru copilul dusuri si noi mamici!

Pachetul include:

10 buc dimensiunea îmbrăcăminte separatoare

Etichete: taguri culoare dimensiune, blocare șir tag, copilul pânză cuier, banda multumesc, mpos categorie, copilul boxzak, tag-uri găină, etichete din plastic, bebe, cabluri categorie
Utilizarea Garment
Caracteristică Eco-Friendly, Recyled
Origine NC(de Origine)
Technics TIPĂRITE
Plastic Tip PVC
Tip de en-Gros No
Numărul De Model DIY Dimensiunea Îmbrăcăminte Separatoare
Material Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare