Oferta

12.50lei

16.69lei

Cheshjong Styling Auto Racleta Racleta Magnetica Ambalaj Tăietor De Instrumente Mașină De Film De Vinil Set De Tool Kit De Instalare Accesorii Auto

Adaugă o recenzie

Cheshjong Styling Auto Racleta Racleta Magnetica Ambalaj Tăietor De Instrumente Mașină De Film De Vinil Set De Tool Kit De Instalare Accesorii Auto

Producția Nume: vinil auto wrap tool kit

Caracteristică:

1. Durabil racleta făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil/cauciuc/plastic

2. Îndepărta bulele de-a dreptul sub film, pentru a preveni sticlă caroserie și film

3. Zero-mai puțin, nu îi strice sau mărci, doar propuneri netede care alunecă ușor pe vinil filme și suprafața vopsită

4.Convenabil de a folosi Pachet sunt incluse : 5 piese set de: 1 x Albastru Racleta , 1 x Cuțit , 2 x Blabk WrapMagnet titularul , 1 x Siguranta Snitty Cutter

4 piese set de: 1 x Albastru Racleta , 1 x Cuțit , 2 x Blabk WrapMagnet titular

2 bucăți set de: 1 x Albastru Racleta , 1 x Cuțit

Notă:vă Rugăm să acorde o atenție la ce scule ai nevoie .avem 3 diferite tool Kit , vă rugăm să acorde o atenție la detalii .

Plata:

1 .Vom accepta diverse metode de plată, cum ar fi Alipay (ESCROW) , Western Union, etc.

2 .Vă rugăm să efectuați plata în termen de TREI zile după ce plasați o comandă.

3 .Plata ta va fi eliberat NUMAI după confirmarea de livrare.

Transport:

1 .Va vom trimite bunurile dumneavoastră în termen de 1-3 ZILE de LUCRU după verificarea plății și confirmarea comenzii.Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a livra cât de repede putem, în caz de întârziere, vom informa în avans.

2 .Timpul de expediere este de aproximativ 5-7 ZILE de LUCRU prin FedEx sau DHL, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsele tale.

3 .Bunurile de preț și costul de transport maritim NU includ ZONĂ de la DISTANȚĂ, TAXĂ de IMPORT și TAXS sau orice alte taxe.Ne vom rezerva dreptul de zonă de la distanță, taxă în cazul În care adresa de livrare este de FedEx sau DHL zonă de la distanță.Iar Cumpărătorul este responsabil pentru impozitare(dacă există).

4 .De obicei, vom scrie o valoare mai mică și marca de produse ca "CADOU" sau "de PROBĂ" pentru a vă ajuta să evita sau reduce impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură, vă rugăm să ne anunțați atunci când plasarea comenzii.

Feedback-ul:

1 .Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.dacă vă place produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ne dea FEEDBACK-ul POZITIV și 5 STELE .

2 .Dacă aveți orice probleme cu produsele, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face față cu problema,și să dea o soluție satisfăcătoare.

Etichete: de prindere tool set, combinație set de scule, cook set de scule, cutter vinyl, K2, wire wrapping set de scule, cuțit oem, kia soul, set de scule metabo, Folie
Utilizare Util pentru masina de ambalaj
Se potrivesc toate modelele Da
Tip De Element Autocolante
Masina De Instrumente autocolant instala instrumente
Categorie PVC
Numele Modelului FC001
Material plastic și metal
Design Schimbare De Culoare
Tip Alte 3D Autocolant
Nume De Brand Cheshjong
Articol Masina Racleta Racleta
Numele vinyl wrap tools kits
Articol Diametru 15cm
auto instrumente de styling Magnet Suport pentru Masina de Vinil Folie de Film
Tip De Autocolant Caroserie
Tip De Material ABS
Model OEM
Pene de înfășurare și tăiere folie PVC
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Ambalare Vine Ambalat

Scrie o recenzie

Produse similare