Oferta

160.34lei

314.40lei

3d Printer Kit de Upgrade, Inclusiv MGN12H ghidaj Liniar 330mm MGN12 Liniară Sliding Guide Bloc M3 Șuruburi Pentru PRUSA MK3S

Adaugă o recenzie

Descriere: 1. Buna Durabilitate: Profesional ghid tehnic feroviar și slider, robust și durabil.

2. De mare Precizie: precizie și performanță stabilă,se poate lucra fără probleme.

3. Mișcare lină: cursorul poate fi mutat cu ușurință pentru ușurința de utilizare.

4. Memento cald: pachetul nu conține amprente, vă rugăm să poarte mănuși înainte de instalare pentru a evita atingerea șina de ghidare cu mâinile și de a face ruginite.

5. Nici Amprente: Dacă aveți nevoie de o imprimare URL-ul de descărcare, vă rugăm să contactați serviciul clienți.

Caietul de sarcini:

Aplicabile: pentru PRUSA MK3S

Lista De Ambalare:

2*MGN12H ghidaj Liniar 330mm

3*MGN12 Liniară Sliding Guide Block(2 x lungime și 1 x Scurt)

4*T-tip Nut 8mm

2*M3 Piuliță De Blocare

1 Pungă Mică de Rezervă M3 Șuruburi

Mănușă*2

Notă:

1. Livrarea nu include imprimate (dacă aveți nevoie de imprimare URL-ul de descărcare, vă rugăm să contactați serviciul clienți).

2. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

3. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: Imprimanta 3d accesorii de profil, șurub din oțel inoxidabil, mgn12, bmw m5 aripa, alamă prusa mini, guid liniare feroviar, skr, Imprimanta 3d, ender 3 pro de upgrade, mgn12h
Nume De Brand CHOETECH
Tip De Element Alte
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model -

Scrie o recenzie

Produse similare